ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

دستگاه هواگیری از آب میوه ها

همانطور که می دانیم علاوه بر مقدار هوای موجود در بافت میوه و سبزی ، مقداری هوای اضافی نیز در جریان خورد کردن و آبگیری وارد بافت محصول شده و در کنار آنزیم های آزاد شده بر اثر تخریب بافت ، محیط مناسبی را برای ایجاد تغییرات نامطلوب در ویژگی های حسی و ارزش غذایی بوجود می آورند.

بدیهی است با ورود چنین مجموعه ای از اکسیژن+آنزیم+سوبسترا به دستگاه پاستوریزاتور ( بخصوص انواع با سرعت پایین ) ، در جریان افزایش دما تا درجه حرارت نهایی پاستوریزاسیون ، فرصت کافی برای تاثیرات نامطلوب آنزیم بر آب میوه و سبزی به وجود می آید.

یکی از موثر ترین راهکارها برای کاهش این تغییرات ، هواگیری پیش از پاستوریزاسیون است .



استفاده از این دستگاه را برای تمامی تولید کنندگان آب میوه بخصوص آب لیمو توصیه میکنم .قطعا تغییرات کیفی قابل ملاحظه ای را تجربه خواهید کرد.آماده راهنمایی شما برای تهیه این ماشین هستم.