معلق ساختن دانه های مختلف و یا پالپ و تکه های میوه از مشکلات تولید کنندگان این قبیل نوشیدنی های محبوب می باشد.
به همین جهت ما اقدام به تولید فرمولاسیونی از پایدار کننده های مناسب.جهت معلق سازی تخم شربتی، خاکشیر و تکه های میوه درون نوشیدنیهای اسیدی و غیر اسیدی بدون استفاده از ژلان گام
ویژگیهای فرمول:
1- اختصاصی نمودن فرمول برای هر محصول بر اساس بریکس، pH ، شرایط عملیاتی تولید و....
2- استفاده از مواد اولیه مجاز و رایج در بازار ایران (سهولت تامین مواد اولیه)
3- صرفه اقتصادی بیشتر نسبت به ژلان گام
4- سهولت مصرف و عدم نیاز به تغییر و یا ایجاد فرایند خاص
5- قابل استفاده بصورت All-in-One
تماس از طریق شماره ۰۹۱۲۱۹۶۴۶۳۴