ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

دستگاه ارده مال اتوماتیک برای تولید حلواشکری

حلواشکری ، یک شبکه قند ذوب شده غیر کریستالی است که پروتئین های ارده را در بر گرفته است و روغن کنجد در لا به لای این شبکه به صورت آزاد در حال حرکت است.

از طرف دیگر ، حلوا شکری در جریان تولید رفتار تیکسوتروپیک دارد به این معنی که با ادامه اعمال تنش برشی و همزدن محصول ، سفت خواهد شد.بنابراین شکل و تعداد دفعات پارو زدن حلوا در زمان اختلاط شکر ذوب شده و ارده از اهمیت خاصی برخوردار بوده و به مهارت های خاص نیروی انسانی در جریان تولید وابسته است.به همین دلیل رسیدن به سطح کیفی مناسب و ثبات کیفیت در حلواشکری وابسته به نیروی انسانی بوده و از فردی به فرد دیگر متفاوت خواهد بود.

در جریان همزدن حلواشکری تلاش بر ایجاد امتداد و نازک شدن رشته های شکر ذوب شده و ممانعت از بریده شدن یا قطع شدن آنهاست.

خوشبختانه چند سالی است که همزن های مناسبی با مشابه سازی حرکت پارو و دست کارگر حلوا ساز توانسته اند کیفیتی ثابت و قابل قبول ایجاد کنند که توانایی صنعتی شدن فرایند های بعدی را نیز فراهم خواهد ساخت .

فیلم بسیار کوتاه و نه چندان با کیفیت از کارکرد این دستگاه ، نشانی از کارآیی و عملکرد مناسب آن در تولید حلواشکری می باشد.

امید که تولید کنندگان داخلی نیز به مدد این همزن ، از مشکلات کیفی و بهداشتی کار ،رهایی یابند.

فیلم دستگاه ارده مال اتوماتیک