ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

انواع مختلف کازیین و کاربردهای آن در صنایع غذایی و غیر غذایی

قطعا همه ما می دانیم که کازئین سهم غالب 80% پروتئین ها موجود در شیر را تشکیل می دهد که با جدا سازی و خالص سازی آن به روش های گوناگون ، انواع  مختلفی تولید خواهد شد .

اگر بخواهیم بدانیم که این انواع مختلف کازئین چه تفاوتی در جریان تولید دارند ، می توانیم نگاهی به فلوچارت زیر داشته باشیم:

اما با این تفاوت ها در ماهیت و روش ساخت ، هرکدام از این محصولات چه کاربردهایی در تولید انواع مواد غذایی دارند :


جالب است بدانیم از انواع فراورده های کازئین در تولید محصولات غیر غذایی نیز استفاده می شود :