ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

پر کردن داغ ، سرد و اسپتیک در مایعات و نوشیدنی های مواد غذای

پر کردن داغ یا Hot Filling:

در این روش مایع پس از تحمل دمای 90 تا 95 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 30 ثانیه ، برای پر کردن به ظرف بسته بندی منتقل می گردد. دمای پر شدن بین 82 تا 85 درجه سانتیگراد بوده و بلافاصله بعد از پر شدن عملیات دربندی و پس از آن خنک کردن صورت می گیرد تا علاوه بر از بین رفتن هر نوع آلودگی میکروبی احتمالی در بسته بندی ، به دنبال سرد کردن خلاء نیز در بسته بندی به وجود آید.

پر کردن سرد یا Cold Filling:

برای پر کردن مایعات از قبل پاستوریزه که خنک هستند کاربرد دارد . در این شرایط پس از بسته بندی نیاز به اعمال حرارتی با هدف استرلیزاسیون یا پاستوریزاسیون خواهیم داشت.

پر کردن اسپتیک  Aseptic Filling

در این سیستم مایع استرلیزه شده در یک فضای استریل وارد بسته بندی استریل شده می گردد و در صورتی که بسته بندی از نظر دربندی ، درز بندی و عدم نفوذ دیواره کیفیت لازم را داشته باشد ، محصول زمان ماندگاری مناسبی در دمای معمولی خواهد داشت.