ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

استرهای پلی گلیسرول اسید های چرب E-475

منابع:

از واکنش پلی گلیسرول ها و اسید های چرب چه به تنهایی و چه به صورت مخلوط به دست می آید.


عملکرد در غذا:

استرهای پلی گلیسرول اسید های چرب قابلیت دیسپرسیون در آب داشته و در مقایسه با مونوگلیسیریدها قطبی تر هستند بنابراین برای نگهداری آب درامولسیون های چربی کارآیی دارند.

آن ها همین طور برای ایجاد سهولت در هوا دهی مخلوط های کیک کاربرد دارند.

مزایای مصرف:

در کنار سایر امولسیون کننده ها ، اثر تشدید کننده داشته و مقدار کل مصرف امولسیفایر ها را در محصولاتی مثل دسر ها کاهش داده و از میزان چربی سخت مورد نیاز در مخلوط های مارگارین می کاهد.

این گروه از افزودنی ها باعث کاهش تمایل انواع اسپریدهای کم چربی به حالت اشکی شدن (خروج قطرات آب) در جریان نگهداری خواهد شد.

محدودیت ها

براساس قوانین اتحادیه اروپا ، برای گروه هایی از مواد غذایی شامل فراورده های نانوایی ، محصولات امولسیون شده و آدامس های جویدنی ، با محدودیت مشخص میزان مصرف در هر کاربری ، مجاز می باشد.

محصولات رایج

استرهای پلی گلیسرول اسید های چرب به طور معمول در انواع کیک ها ، گاتا (Gateaux) و کیک های پنیری منجمد مورد استفاده قرار می گیرند.