ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تامین ماشین آلات و مواد اولیه صنایع غذایی

تفاوت انواع نشاسته

ایمیل هایی داشتم که راجع به تفاوت انواع نشاسته سوال کرده بودند، باید بگویم صرف نظر از نشاسته های اصلاح شده که توسط روشهای صنعتی مختلف دچار تغییر در ساختار ملکولی می شوند و به دنبال آن خواص رئولوژیک و کاربرد های خاصی پیدا می کنند ، تفاوت های اساسی میان نشاسته های استخراج شده از محصولات مختلف وجود دارد .

همانطور که می دانید نشاسته از دو جزء آمیلوز و آمیلو پکتین تشکیل شده است که اولی خطی و دومی شاخه دار است .

بر این اساس دو جزء آمیلوز و آمیلو پکتین دارای خواص عملیاتی متفاوتی هستند .

از طرف دیگر نشاسته استخراج شده از منابع مختلف دارای نسبت های متفاوت آمیلوز به آمیلو پکتین است و همین تفاوت در نسبت حضور این دو جزء ، عامل اصلی ایجاد تفاوت در عملکرد انواع نشاسته های طبیعی و دستکاری نشده (Native) است.