مصرف نمک طعام NaCl یکی از عوامل تعیین کننده در سلامت و طول عمر انسان به حساب می آید.سازمان بهداشت جهانی مصرف کمتر از 5 گرم نمک و 2 گرم سدیم در روز را پیشنهاد می دهد و پر واضح است که این توصیه با بسیاری از رژیم ها یا بهتر بگوییم تغذیه روزمره مردم سازگاری ندارد.
به شما تولید کننده محترم پیشنهاد می کنم چنانچه تولید کننده مواد غذایی حاوی نمک بالا مثل انواع اسنک ها ، پنیر و .... هستید ، با تکیه بر روش های علمی و مواد اولیه سالم اقدام به تولید محصولات کم نمک و کم سدیم بنمایید به شکلی که مصرف کننده با همان طعم قبلی محصولی سالم تر را مصرف نمایید . با این روش بسیاری از افراد مسن ، مبتلایان به فشار خون و بیماران کلیوی و تمام افرادی که به سلامت خود اهمیت می دهند از مصرف کنندگان و مشتریان جدید شما خواهند بود.
یک اقدام بهداشتی با رویکرد افزایش سلامت عمومی و بار تبلیغاتی مثبت نتیجه کار شما خواهد بود .
برای آگاهی از چگونگی کار و اجرای این پروژه بر روی محصولات صنعتی و سنتی خود ، با من تماس بگیرید.